Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Veluwse Avondschemertocht

30 juli 2021 van 19:30 tot 21:30

€17,50

Wees welkom op de prachtige Veluwe.

Heb jij ook weer zo’n behoefte om je in ‘real life’ te verbinden met een groep gelijkgestemden die, net als jij een grote liefde voor de natuur hebben? Beleef dan deze heerlijke avondwandeling die zal voelen als een mini retraite. We wandelen niet alleen maar we mediteren samen ook op een bijzondere krachtplek op de Veluwe nabij Hoog Soeren.

Heerlijk de zomeravond opsnuiven, lopend naar deze krachtplek. De tocht vindt plaats op het moment dat het gordijn tussen de onzichtbare wereld en onze wereld een stukje open schuift, het moment van de schemer, het twai duuster. Het is dan ook meer de tijd voor de wilde dieren. Wij mensen doen een stapje terug en de natuur heeft meer de ruimte.

In het gebied waar we lopen worden we omringt door enorm hoge wuivende beuken, ze reiken zo hoog dat het is alsof ze de hemel aanraken. En voor wie luistert vertellen ze een verhaal.

Wat spiegelt de natuur jou deze zomeravond? Deze Avondschemertocht geeft je een speciaal moment voor je Zelf, je bent bewust aanwezig in het nu en gaat opgeladen en vol nieuwe inspiratie weer naar huis. Lees ook het blogartikel dat Bianca in 2016 schreef over krachtplekken.

Locatie: Na de aanschaf van je ticket(s) ontvang je enkele dagen voor de wandeling een mail met de locatie.
Contact: bianca@hetiseral.nl
Tickets: Koop hieronder je ticket, max. 10 deelnemers.

Gegevens

Datum:
30 juli 2021
Tijd:
19:30 tot 21:30
Kosten:
€17,50
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

De Veluwe
Gelderland Nederland + Google Maps

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Bekijk de site van Organisator