Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Herontdek een Sacrale plek op de Veluwe

12 juni van 14:00 tot 16:30

€25

Workshop gegeven door Bianca

Er zijn hier in Nederland zoveel Sacrale plekken te vinden, als je je verbind met je eigen bodem wordt dat (weer) zichtbaar en voelbaar voor je. Velen weten niet eens van het bestaan in ons landje, het ligt echter gewoon voor onze voeten. Het is tijd om het te herontdekken.

Natuurlijk is het mooi om bijvoorbeeld in Engeland krachtplekken te bezoeken, echter wist jij dat diegene die Avebury hebben gebouwd hier ook in ons land o.a. de grafheuvels hebben gebouwd? Het zijn de mensen uit de Klokbekercultuur, onze voorouders. Zij bevolkten ook ons land (meer info: Seidr van Linda Wormhout).

Een Natuurlijke Heiligdom, ofterwijl een Sacrale plek, benader je ook op die manier, rituelen pas je toe vanuit diezelfde intentie en vanuit krachtige eenvoud. Als je op deze plekken komt voel je een duidelijke verbinding  met deze heiligheid, bij mij roept dat altijd een enorm respect op. Dat respect voel ik dan ook weer terug komen bij mijzelf… Het verstild me en maakt me kwetsbaar. Inzicht komt dan altijd als vanzelf naar me toe.

Ik voel me gezegend, ook als ik hierbij beelden te zien krijg. In de omgeving van Apeldoorn liggen zo’n 150 grafheuvels waarvan er maar een tiental zijn onderzocht, aldus het boek Seidr.

Locatie: Na de aanschaf van je ticket(s) ontvang je enkele dagen voor de wandeling een mail met de locatie.

Contact: bianca@hetiseral.nl
Tickets: Koop hieronder je ticket, max. 10 deelnemers.

 

Gegevens

Datum:
12 juni
Tijd:
14:00 tot 16:30
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

De Veluwe
Gelderland Nederland + Google Maps

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Bekijk de site van Organisator