Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ontdek de Magie van Wierook

9 oktober van 13:00 tot 17:00

Workshop gegeven door Bianca

Op deze middag, die je als aanvulling op The Art of Celebration kunt volgen maar ook uitstekend op zichzelf, gaan we onze eigen korrelwierook maken van natuurlijke en veelal biologische ingrediënten. Deze korrelwierook is geheel afgestemd op jouw energie en op het moment. Je kiest zelf de harsen, de bloemen, de etherische oliën en houtsoorten. Het gebruik van korrelwierook is een lust voor lichaam en ziel.

Geuren, hebben het vermogen om je herinneringen aan te spreken. Geuren kunnen je naar je hart, je gevoel, de stilte brengen. Als je een lekker geurtje brandt, bijvoorbeeld een wierook dan kan dat je ondersteunen om zo in contact te komen met de stilte in jezelf, de bron van inspiratie. Tijdens deze workshop vertel ik je graag meer over wieroken en etherische oliën. Zelf ben ik heel gevoelig voor geur en heb ik veel onderzoek gedaan. Omdat in vele wieroken en etherische oliën toxines worden gebruikt heb ik van veel van mijn vroegere collectie wierookstokjes en andere geuren afscheid genomen.

Natuurlijke geuren hebben ieder een eigen energie en allemaal unieke eigenschappen. De roos deelt haar passie, lavendel ondersteunt jou om rustig te worden, dennen geur maakt juist weer actief. Zo ondersteund iedere geur jou in je processen. Dus wat heb je nu nodig in de fase die je nu doorleeft? Voordat we beginnen met het uitzoeken en ruiken, starten we met een geleide meditatie.

De ticketprijs is inclusief al het benodigde materiaal, een glazen potje gevuld met jouw eigengemaakte wierook, biologische kruidenthee en een versnapering.

Tickets: Koop hieronder je ticket(s). Max. 10 deelnemers.
Contact: bianca@hetiseral.nl telefoon 06 24383726

Gegevens

Datum:
9 oktober
Tijd:
13:00 tot 17:00
Kosten:
€50
Evenement Categorieën:
, , , ,
Site:
https://hetiseral.nl/

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Site:
Bekijk de site van Organisator
Voorsterweg 1
Loenen, Gelderland 7371 GA Nederland
+ Google Maps
+31555051222
Bekijk de site van Locatie