Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Transcendente Kracht van Stemklank

22 mei van 14:00 tot 17:00

€45

Workshop gegeven door Menno

Zangers en zangeressen weten het, politici weten het, mensen uit de wereld van de media weten het, dichters en verhalenvertellers weten het, sjamanen, priesters, monniken en mystici weten het. De stem is een bijzonder en veelzijdig instrument. We zijn het zo gewoon om onze stem dagelijks te gebruiken om middels gesproken woord concepten en ideeën over te brengen dat we er heel gemakkelijk aan voorbijgaan hoe speciaal dit eigenlijk is. Om echter bewust aandacht te geven aan het ‘instrument’ stem en vanuit die insteek op ontdekking te gaan, dat zorgt voor een ervaring van hele andere orde.

Zoals gezegd is de stem is een instrument, maar wel het meest intieme instrument wat we maar kennen. In deze workshop, die je als aanvulling op The Art of Celebration kunt volgen maar ook uitstekend op zichzelf, gaan we ‘magische’ eigenschappen van onze eigen stem ontdekken.

We gaan op laagdrempelige wijze spelen met klankmogelijkheden van de stem. We gaan op ontdekkingstocht in het gebied van het transcendente, het ongrijpbare en onmeetbare en verdiepen hiermee ons bewustzijn van de stem en stemklank. Om je hier meer bewust van te zijn is eigenlijk essentieel en de in de workshop opgedane ervaring is meteen toepasbaar in het leven. Naar aanleiding van onze bevindingen wisselen we uit over onze ervaringen en intuïties waarbij ieder ‘gehoord’ wordt.

Wees welkom en ga mee op ontdekking.

Waar: bij Aventurijn, Voorsterweg 1, 7371 GA, Loenen, Gelderland.
Tickets: Koop hieronder je ticket, max. 11 deelnemers.

Gegevens

Datum:
22 mei
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
€45
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Aventurijn
Voorsterweg 1
Loenen, Gelderland 7371 GA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31555051222
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Bekijk de site van Organisator