Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sound Meditation – The Stillness Within

7 april van 20:00 tot 21:00

€13

We leven in een tijd die zowel geestelijk als lichamelijk uitdagend is. Het is dan ook heel belangrijk om voldoende de tijd te nemen om steeds opnieuw weer tot jezelf te komen.
Door meditatie te beoefenen kweek je een meer stabiele geest die makkelijker onderscheid zal kunnen maken tussen wat waar is en wat niet, wat jouw eigen gedachten en gevoelens zijn en wat je oppikt uit het ‘veld’. Geniet op deze avond van de zachte verstillende klanken, de fijne ambiance in de prachtige leem gestucte ruimte en het knapperende vuurtje in de houtkachel.

The Stillness Within

Klankmeditatie voorziet in gemakkelijk mediteren en stimuleert het zelfhelende vermogen door middel van de resonanties van de klanken.
Samen mediteren werkt krachtig, er ontstaat namelijk een verenigd veld. Hierdoor kom je makkelijker in meditatie en blijf je er ook makkelijker in. Ieder heeft met zijn/haar authentieke zijn een unieke bijdrage aan dit verenigde veld. Wanneer het veld ook nog eens extra gedragen wordt door de kracht van de meditatieve klanken die het met hun frequenties en resonanties opladen dan wordt de meditatie een ware ‘uplifting experience’. Een heerlijk energiebad waarmee je weer vooruit kunt.
De Sound Meditation wordt zittend ervaren. Het is de bedoeling dat je je eigen meditatie-kussen, matje en dekentje meeneemt. We sluiten af met 10 minuten stilte onder het genot van een kopje verse kruidenthee. Daarna nemen we afscheid in stilte.
Tip: Draag prettige los zittende kleding en neem in het koudere seizoen een omslagdoek en extra warme sokken of sloffen mee.

Wees welkom in jezelf!

Praktisch

Koop je ticket hieronder.
Als je met de auto komt dan parkeer je de auto bij FC Zutphen.
Zie het YouTube filmpje voor de looproute aan de achterkant van de boerderij.
Contact: info@hetiseral.nl telefoon 0621573105 (Menno)

Gegevens

Datum:
7 april
Tijd:
20:00 tot 21:00
Kosten:
€13
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://hetiseral.nl/

Locatie

De Heks en de Krijger
Meijerinkpad 1
Zutphen, Gelderland 7207 ED Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0575 769135
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Bekijk de site van Organisator