Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatieve Workshop – Rainstick

22 augustus 2019 van 10:00 tot 16:00

€85

Welkom bij deze leuke creatieve zomerworkshop waarin je je eigen Rainstick van gedroogde berenklauw maakt. Nu voor het eerst bij centrum True Self in het hart van de oude hanzestad Deventer. De berenklauw is een niet inheems kruid dat inmiddels volop in onze eigen biotoop groeit.

Wat biedt deze workshop jou?

Ik werk met een kleine groep, er is dan ook voldoende aandacht voor jouw persoonlijke proces tijdens het maken van jou unieke Rainstick. Verder biedt het je een heerlijke creatieve beleving waarin je op ontdekking gaat in het intuïtief creëren vanuit je hart. Een stukje persoonlijke ontwikkeling op ontspannen en speelse wijze waarbij jij je eigen krachtvoorwerp maakt om mee te werken of om zelf heerlijk bij te ontspannen.

Wat is inbegrepen?

De gedroogde berenklauwstengel. Al het materiaal om je rainstick op jouw authentieke wijze vorm te geven. De hele dag is er verse kruidenthee met iets lekkers erbij. En voor de lunch is er biologische/vegetarische soep. Mocht je meer dan een soepje willen dan mag je dat zelf meenemen.

De berenklauw gaan we vullen met een vleugje magie en mooie intenties… Je kunt de rainstick mooi versieren met verschillende, vooral natuurlijke materialen zoals: linten, leertjes, veren, kristallen, schelpjes, kraaltjes etc. En misschien heb je zelf wel een geluks-amulet of een ander persoonlijk voorwerp wat je in jouw eigengemaakte rainstick wilt verwerken.

Tot en met de zonnewende op 22 juni geldt er 10% early bird korting op de tickets voor deze workshop. Wees op tijd, het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol.

Meer over de Creatieve Workshops.
Contact: bianca@hetiseral.nl

Koop hier je tickets:

Locatie

True Self
Nieuwstraat 35
Deventer, Overijssel 7411 LG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 46 398 030
Website:
http://www.kaihe.nl/trueself/

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl