Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rainstick

31 maart van 10:00 tot 16:00

€85

Maak je eigen creatieve Rainstick, van een gedroogde berenklauw stengel. Je kiest je eigen stengel uit. Berenklauw is een kruid dat in onze eigen biotoop inmiddels volop groeit.

Wat biedt deze workshop jou? Ik werk met een kleine groep, er is dan ook voldoende aandacht voor jouw persoonlijke proces tijdens het maken van jou unieke Rainstick. Verder biedt het je een heerlijke, natuurlijke buitenbeleving waarin je op ontdekking gaat in het intuïtief creëren vanuit je hart. Een stukje persoonlijke ontwikkeling op ontspannen en speelse wijze waarin je veel plezier zult beleven op een heerlijke inspirerende plek en in de Ger.

Wat krijg je? Al het materiaal, een gedroogde berenklauw stengel die we gaan vullen met een vleugje magie en mooie intenties… De rainstick kun je mooi versieren met verschillende (vooral) natuurlijke materialen zoals: linten, leertjes, veren, kristallen, schelpjes, kraaltjes etc. En misschien heb je zelf wel een geluksamulet of een ander persoonlijk voorwerp wat je in jouw eigengemaakte rainstick wilt verwerken. De hele dag is er verse kruidenthee, met iets lekkers erbij en voor de lunch is er biologische/vegetarische soep. Mocht je meer dan een soepje willen dan mag je dat zelf meenemen.

De Workshop Rainstick is net als de Workshop Dreamcatcher een heerlijke beleving, buiten en in de Ger.

Valentijnsaktie

Als je je vóór 14 februari Valentijnsdag opgeeft en nog iemand meeneemt dan krijg jij €10,- korting op deze workshop!

Meer over Creatieve Workshops.
Opgave via de mail: bianca@hetiseral.nl.

Locatie

’t Broecksehof
Vorstersweg 3
Klarenbeek, Gelderland 7382AS Nederland
+ Google Maps

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl