Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarstocht en Ritueel

9 januari van 14:00 tot 16:30

€27,50

Open de Poort naar een Nieuw Begin

Wij nodigen je van harte uit om de poort naar een nieuw begin te openen en samen met ons het nieuwe jaar 2022 te beginnen met een bijzondere wintertocht met nieuwjaarsritueel. Deze tocht vind plaats bij kasteel (ruïne) van Nijenbeek, in de omgeving ook wel bekend als het Hooge Huis, het is een ruïne aan de oever van de Voorsterbeek, een oude bedding van de IJssel ten noordoosten van Voorst nabij Zutphen.

Er heerst hier een diepe serene stilte, vooral in de winter, als alles ogenschijnlijk slaapt. Het  is er magisch en hier en daar roept het misschien iets ouds, iets bijzonders bij je op. Je kunt je hier even wanen in de oude Germaanse en Keltische energie, of zelfs misschien wel draken energie voelen. De ruïne, bevind zich op een krachtplek en er lopen leylijnen door het gebied.

De Ruïne De Nijenbeek: “Echte, ‘ongeschonden’ ruïnes zijn zeldzaam in Nederland, dit is er één van. Ruïne De Nijenbeek, gelegen op landgoed De Poll in Voorst, is een prachtig voorbeeld hiervan. De historische overblijfselen vormen een onlosmakelijke eenheid met het omringende IJssellandschap. Menig bezoeker heeft al genoten van deze bijzondere plek met zijn rijke geschiedenis.”

Ga mee en  verwonder je over dit prachtige gebied en zet tijdens het ritueel je intenties neer voor het nieuwe jaar. Welke deur open je en welke deur sluit je?

De tocht zal zo’n kilometer of vier á vijf zijn en het tempo zal niet hoog liggen. Tijdens deze tocht is er ruimte voor reflectie, fijne, diepzinnige gesprekken en warme ontmoetingen. Open de poort naar dat nieuwe begin en doe mee!

 

Tickets: Koop hieronder je ticket, max. 10 deelnemers.

 

Gegevens

Datum:
9 januari
Tijd:
14:00 tot 16:30
Kosten:
€27,50
Evenement Categorieën:
,