Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Native American Flute Workshop

3 februari van 10:00 tot 15:00

€65

De Native American Flute (Siyotanka in de taal van de Lakota indianen) wordt om z’n warme en liefdevolle klank ook wel ‘the love flute’ genoemd. Het spelen op dit bijzonder type fluit is dan ook een hartverwarmende ervaring. We leren in deze workshop technieken die het mogelijk maken om intuïtief en met gevoel te spelen. We houden ons dus niet bezig met notenschrift, muziek theorieën of andere zaken die je alleen maar meer naar je hoofd zouden brengen. De Native American flute is overduidelijk een gevoelsinstrument en zo zullen de lessen ook afgestemd zijn.

De locatie is heel fijn, namelijk in onze Ger (yurt) op ‘t Broecksehof in landelijke omgeving en bij mooi weer kunnen we ook heerlijk buiten fluit spelen. Het betreft een workshop van 2 x 2 uur met een uurtje lunchpauze ertussen.

Wil je meedoen? Stuur een mail: menno@hetiseral.nl.

Als je nog geen Native American Flute hebt of er nog een instrument bij zoekt dan kan je bij mij goed terecht voor de aanschaf van High Spirits – Native American Flutes. Meld dat dan wel even van tevoren zodat we een uurtje eerder kunnen afspreken. Je kunt de High Spirits Flutes uitproberen en hebt voldoende tijd om voor aanvang van de workshop op je gemak een fluit te kiezen. Je kunt ook een aparte afspraak maken voor een bezoek aan onze Native American Flute Store.

Lees meer over de Native American flute op deze pagina.

Gegevens

Datum:
3 februari
Tijd:
10:00 tot 15:00
Kosten:
€65
Evenement Categorieën:
, , ,
Website:
https://hetiseral.nl/native-american-flute-lessen/

Locatie

‘t Broecksehof
Vorstersweg 3
Klarenbeek, Gelderland 7382AS Nederland
+ Google Maps

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl