Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Midwinter Lichtritueel en Wandeling

19 december 2020 van 13:00 tot 17:00

€27,50

Op maandag, 21 december is het midwinter. Het licht wordt opnieuw geboren op de kortste, donkerste dag van het jaar. Juist op het donkerste punt van het jaarwiel, vieren we terugkeer van dat licht. Niet omdat het dan op zijn sterkst is maar vanwege de belofte die keer op keer opnieuw wordt waargemaakt. De terugkomst van het licht gaat weer zorgen voor nieuwe kracht in de natuur en dus ook in onszelf. Het is een krachtig moment op het jaarwiel om juist op of rondom deze dag je lichtwensen uit te spreken.

Tijdens dit midwinterritueel met een heerlijke wandeling in mooie natuur, is er tijd voor reflectie, fijne, diepzinnige gesprekken en warme ontmoetingen.  We lopen ca. 8 km, neem je eigen thermosflesje thee of flesje water mee.

Wat kun je verwachten?

We zullen samen met elkaar een spiraal maken en hierin onze lichtintenties leggen. Onderweg wordt er een stiltegedicht voorgedragen en zul je de diepte van de stilte in de natuur hierin terughoren. Op welk punt in het Keltische Jaarwiel staan we nu en wat zegt dat over het ritme in de natuur en in ons? Hierover kom je meer te weten tijdens deze verbindende activiteit. En… je krijgt ook een passend geschenk van Licht voor thuis op je altaar of op een andere voor jou belangrijke plek.

Vier met ons de terugkeer van het licht!

Extra, mits de restaurants weer geopend zijn:

Traditiegetrouw kun je ook dit jaar na afloop weer op eigen kosten mee om pannenkoeken te eten in pannenkoekenhuis Berg en Dal in Hoog Soeren. Opgave is ook hiervoor gewenst. Hierbij zijn we uiteraard afhankelijk van de situatie, regelgeving en adviezen rondom het corona-gebeuren. Denk hierbij o.a. aan opening van het restaurant, maximaal toegestane aantal pannenkoeken-liefhebbers waarmee we welkom zijn en eventuele verspreiding van ons gezelschap over verschillende tafels.
Meer over In Natuurlijke Verbinding.
Tickets: Koop hieronder je ticket(s). Max. 10 deelnemers.
Contact: bianca@hetiseral.nl telefoon 06 24383726

Gegevens

Datum:
19 december 2020
Tijd:
13:00 tot 17:00
Kosten:
€27,50
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

Paleispark van Paleis ‘t Loo
Pijnboomlaan
Wenum-Wiesel, Gelderland 7345 Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.paleishetloo.nl/paleispark/

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Site:
hetiseral.nl