Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop De Spirituele Kracht van Klank en Mantra Meezingconcert

10 juni van 10:00 tot 17:00

€85

Zang en Klank in samenwerking met Sadhana Mantra band.

We zijn blij dat we voor de tweede keer een superleuke dag kunnen aanbieden waarin de klank, muziek en zingen vanuit je hart centraal staan. Op deze dag verwelkomen we de Sadhana Mantra band opnieuw in onze Ger (yurt) en bij het buitenvuur in de boomgaard voor een heerlijke mantra samenzang belevenis in de middag, waarover verderop meer…

Het programma:

  • In de ochtend is er de workshop De Spirituele Kracht van Klank en Muziek, gegeven door Menno. Luisteren naar muziek & klank en het maken van muziek zijn prachtige manieren om in contact te komen met onze gevoelens. En je gevoel, dat is de taal van je Ziel. Klank en Muziek hebben de kracht om je aandacht meer naar het huidige moment te brengen, omdat dat is waar het is. En dat is slechts één van de aspecten die Klank en Muziek zo bijzonder maken. In deze workshop zullen we de kracht van klank en muziek speels en vrij verkennen. Doe mee, open je zintuigen en kom samen in het hier en nu.
  • Dan lekker ontspannen tijdens de volledig verzorgde biologische vegetarische lunch, verzorgd door Bianca.
  • En in de middag een heerlijk verbindende mantra samenzang-belevenis, onder de bezielde muzikale begeleiding van de Sadhana Mantra band.
  • Daarna, als afsluiter, verzamelen we ons om een mooi buitenvuur waar we ruimte zullen hebben om in vrijheid te delen wat zich openbaart in onszelf.

Sadhana Mantra band is:

Sitadevi – gitaar en zang; Klazien Verwegen – gitaar en zang; Anneloes de Greef – harmonium en zang; Louis van Dijck – tabla en percussie.

De Sadhana Mantra band is spontaan ontstaan in 2017. De bandleden delen een diepe liefde voor het zingen van mantra’s en devotionele liederen. Zij zijn op zoek om via het zingen en het spelen op een diepgaande en oprechte manier persoonlijk en spiritueel te kunnen groeien.

Het thema van deze samenzang belevenis: Staat in het teken van de Vuurkracht. Verdere invulling van het thema volgt nog.

Kosten: €85,- voor twee workshops en meer inclusief volledig verzorgde bio/vega lunch, koffie en thee.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus koop je ticket op tijd in als je zeker wilt zijn dat je erbij bent.

https://atelierpranava.com/
http://dansjedans.nl

Ticket verkoop:

Gegevens

Datum:
10 juni
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€85
Evenement Categorieën:
, , , ,
Website:
https://hetiseral.nl

Locatie

‘t Broecksehof
Vorstersweg 3
Klarenbeek, Gelderland 7382AS Nederland
+ Google Maps

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl