Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mantra Concert + Workshop De Spirituele Kracht van Klank

13 oktober 2019 van 10:00 tot 17:00

€50

De Sadhana Mantra band komt in de Ger!

We zijn blij dat we opnieuw een heerlijke en inspirerende dag kunnen aanbieden waarin klank, muziek en zingen vanuit je hart centraal staan. Op deze dag verwelkomen we de Sadhana Mantra band opnieuw in onze Ger (yurt) en later bij het buitenvuur in de boomgaard voor een mooie mantra samenzang in de middag, waarover verderop meer…

Het programma:

  • In de ochtend is er de workshop De Spirituele Kracht van Klank, gegeven door Menno. Muziek & Klank zijn krachtige middelen om met onze gevoelswereld in contact te komen. En je gevoel, dat is de taal van je Ziel. Klank en Muziek hebben de kracht om je aandacht weer in het huidige moment te brengen, omdat dat is waar het leven is. In deze workshop zullen we de kracht van klank en muziek speels en vrij verkennen. Doe mee, open je zintuigen en kom samen in het hier en nu.
  • Dan lekker ontspannen tijdens een door alle aanwezigen gemaakte en gedeelde potluck lunch met daarbij twee biologisch/vegetarische soepen, verzorgd door Bianca en Sita.
  • En in de middag een heerlijk verbindende mantra samenzang-belevenis, onder de bezielde muzikale begeleiding van de Sadhana Mantra band.
  • Daarna, als afsluiter, verzamelen we ons om een mooi buitenvuur, waar we ruimte zullen hebben om in vrijheid te delen wat zich openbaart in onszelf. En er misschien ook nog wel spontaan muziek ontstaat. Het zou zomaar kunnen dat we nog wat uitlopen…

Sadhana Mantra band is:

Sitadevi – gitaar en zang; Klazien Verwegen – gitaar en zang; Anneloes de Greef – harmonium en zang; Louis van Dijck – tabla en percussie.

De Sadhana Mantra band is spontaan ontstaan in 2017. De bandleden delen een diepe liefde voor het zingen van mantra’s en devotionele liederen. Zij zijn op zoek om via het zingen en het spelen op een diepgaande en oprechte manier persoonlijk en spiritueel te kunnen groeien.

Het thema van deze samenzang belevenis: Staat in het teken van de Vuurkracht.

Kosten: €50,- voor het mantra-concert, een workshop en meer; inclusief koffie en thee, en gezamenlijke potluck lunch, .
Het aantal plaatsen is beperkt, dus koop je ticket op tijd in als je zeker wilt zijn dat je erbij bent.

https://atelierpranava.com/
http://dansjedans.nl

Ticket verkoop:

Contact: info@hetiseral.nl
Tickets: de ticketverkoop voor dit event is gestopt.

Gegevens

Datum:
13 oktober 2019
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€50
Evenement Categorieën:
, , , ,
Site:
https://hetiseral.nl

Locatie

‘t Broecksehof
Vorstersweg 3
Klarenbeek, Gelderland 7382AS Nederland
+ Google Maps

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Site:
hetiseral.nl