Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Magische Zomer Bostocht

28 juni van 14:30 tot 17:00

€15

Laat zien wie je bent en deel je passie, straal als de zon!

De tegenspoed van de lente dwingt ons om naar binnen te gaan, zowel letterlijk in ons huis als figuurlijk in onszelf. Het is een uitzonderlijke tijd die ons de diepe stilte die we als mens zo nodig hebben laat ervaren, soms tegen wil en dank, maar toch zeer noodzakelijk. Hopelijk heeft het leven je aan het denken gezet en biedt deze periode je mooie inzichten. De natuur geeft je de kans om meer en meer vanuit je hart te leven. De keuze of je deze kans pakt en kiest voor persoonlijke groei of dat je in de weerstand gaat is aan jou…

Het is nu tijd voor de zomer, tijd voor het element vuur! De natuur spoort ons nu aan om van binnenuit te stralen. De natuur straalt, deelt haar overvloed, haar passie en nodigt je uit om ‘t leven te vieren. De nachten zijn kort, de dagen des te langer. Dit is het seizoen van het groenste blad. De zon heerst over de dagen en maakt ze stralend mooi. De bomen zijn op hun volst, iedere tak zingt van leven en de volwassen bladeren wedijveren met elkaar om het krachtige licht van de zon, die in zijn optimale positie boven hen staat, op te vangen. De bladeren fluisteren naar elkaar in briesjes wind. Zij delen de overvloedige energie van dit seizoen. Tijd om onze eigen overvloed ook te delen!

Vier het leven en vier de zomer die voor de deur staat. We lopen in aandacht met een groep gelijkgestemden die net als jij, een grote liefde voor de natuur hebben. Zo ga je opgeladen met nieuwe energie en vol inspiratie weer naar huis. Loop je mee?

De Magische Lente Bostocht kon door de quarantaine maatregelen niet doorgaan. Als jij een ticket hebt gekocht voor de Lente Bostocht van 5 april, dan is die ticket geldig voor deze bostocht!!

Tickets: Koop hieronder je ticket, max. 15 deelnemers.
Contact: bianca@hetiseral.nl telefoon 06 24 38 37 26
Lees meer op deze pagina.

Gegevens

Datum:
28 juni
Tijd:
14:30 tot 17:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://hetiseral.nl/in-natuurlijke-verbinding/

Locatie

De Magische Bossen van de Veluwe
Gelderland Nederland + Google Maps

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Site:
hetiseral.nl