Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Magische Lente Bostocht

5 april van 14:30 tot 17:00

€15

In openheid je dromen werkelijkheid maken.

De groene explosie is alweer in aantocht… de aarde ontwaakt.

De lente is een tijd van nieuwe dingen ontdekken, grenzen verleggen en van speelsheid. De winterzaadjes in jezelf (het zijn de ideeën in ons) en de zaadjes in de natuur ontkiemen hierdoor steekt dat wat nu al groeit voorzichtig boven de grond uit. Ideeën worden langzaam werkelijkheid, maak ze manifest en geef ze vleugels. De wind blaast al je oude zorgen weg en maakt zo ruimte voor jouw dromen.

Het gebied waar we op deze dag lopen staat bekend om het wild. Of we het wild ook zullen aantreffen is nooit zeker. Maar hoe magisch is het om even een moment in de wereld van de wilde dieren te vertoeven? In de energie van dit gebied is dit duidelijk te ervaren. We genieten afwisselend van het weidse landschap hier maar ook van spannende, kronkelende smalle bospaadjes… Onderweg voeren we een lenteritueel uit waarmee we onze intenties voor dit heerlijke seizoen kracht bijzetten.

Vier het leven en vier de lente met een groep gelijkgestemden die net als jij, een grote liefde voor de natuur hebben. Zo ga je opgeladen met nieuwe energie en vol inspiratie weer naar huis. Loop je mee?

Tickets: Koop hieronder je ticket, max. 10 deelnemers.
Contact: bianca@hetiseral.nl telefoon 06 24 38 37 26
Lees meer op deze pagina.

Gegevens

Datum:
5 april
Tijd:
14:30 tot 17:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

De Magische Bossen van de Veluwe
Gelderland Nederland + Google Maps

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl