Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Magische Lente Bostocht

22 april 2018 van 10:00 tot 12:00

€12,50

Internationale Dag van de Aarde.

In het teken van de grote liefde die wij voor onze Aarde en al haar bewoners voelen, organiseert Bianca met veel plezier haar Magische Bostocht op deze Internationale Dag van de Aarde.

We citeren de initiatiefnemers: “In harmonie met de natuur en de Aarde. Op deze dag eren we onze prachtige planeet. Een jaarlijkse dag op 22 april met activiteiten die tot doel hebben mensen bewust te maken van het bijzondere van de aarde en het leven daarop. De dag heeft als doelstelling mensen te laten nadenken over hun consumentengedrag en de invloed hiervan op de aarde. Op deze dag wordt op positieve wijze aandacht gevraagd voor de wereldproblematiek rondom natuur, milieu en klimaatverandering. Bezinning en plezier staan hierbij voorop.”

Tijdens de Magische Lente Bostocht tonen we onze dankbaarheid voor Moeder Aarde, voeren we samen een dankbaarheidsritueel uit en lopen we een mooie tocht ergens op de Veluwe, een bijzonder stukje land van de Aarde waarop wij leven. De Aarde verdient iedere nieuwe dag onze aandacht maar op deze dag staan we extra stil bij onze prachtige planeet en dat mag dan ook vooral leuk zijn! Wees welkom met al je positiviteit en levensvreugde.

Lees meer op de speciale pagina.

Kosten:€12,50 p.p. inclusief kruidenthee.

Opgeven: bianca@hetiseral.nl
Telefoon: 06 24383726

 

Locatie

Schaapskooi Hoog Buurlo
Hoog buurlo 3
Hoog-Buurlo, Gelderland 7348BB Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.facebook.com/SchaapskuddeHoogBuurlo

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl