Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lente Bostocht

19 mei van 10:00 tot 12:30

€15
Doorkijk naar de halfzonnige lucht door de kastanjebladeren.

Snuif de lente op en ontmoet de oude bomen

Even opladen, nieuwe lente inspiratie opdoen. Tijd voor jezelf zodat je creativiteit meer kan gaan stromen en je je meer in je element gaat voelen. We lopen de Lente Bostocht in de magische Paleistuinen van ‘Het Oude Loo’. Deze tuinen zijn maar twee maanden in het jaar voor publiek geopend en daar zullen we deze keer dan ook dankbaar gebruik van maken.

Vele bloemen en planten staan weer in bloei! Tijdens de Lente Bostocht stemmen we ons af op de energie van de lente, geven we aandacht aan de rijkdom van de geuren en kleuren die in deze periode in overvloed te ervaren zijn. Er staan bij Het Oude Loo vele grote, oude rododendron-struiken, azalea-struiken en tulpenbomen. Ook tref je hier indrukwekkende oude bomen aan waaronder de meest omvangrijke douglasspar van ons land. Maar ook staan er oeroude eiken en nog veel meer. Heerlijk om onderdoor te lopen zijn ook de ‘rodo-bogen’. Je waant je er in een paars/roze oase… De onderdompeling in geur en kleur is een helende ervaring. We wandelen in aandacht, er is ruimte voor een inspirerend lente ritueel en er is tijd voor warme ontmoetingen en diepzinnige gesprekken. Onderweg, drinken we lente bloementhee met wat lekkers erbij.

Je bent van harte welkom!

De prijs van deze tocht is exclusief toegang Paleispark €2,- tenzij je een wandel jaarkaart hebt dan vervallen de entree kosten.

Meer over In Natuurlijke Verbinding.
Opgeven: bianca@hetiseral.nl
Telefoon: 06 24383726

Gegevens

Datum:
19 mei
Tijd:
10:00 tot 12:30
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://hetiseral.nl/natuur-belevingen/

Locatie

Paleispark van Paleis ‘t Loo
Pijnboomlaan
Wenum-Wiesel, Gelderland 7345 Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.paleishetloo.nl/paleispark/

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl