Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

In je Element

20 januari van 10:00 tot 17:00

€85

Yoga & Het Keltische Jaarwiel

Bianca en Iris organiseren samen een volledig verzorgde dag in het teken van yoga en de elementen.

Deze dag vindt plaats op een magische plek aan de rand van het bos bij Yoga in the Woods in Loenen (Gld). Het wordt een dag waarop we ons bewust verbinden met de elementen. Dit doen we rond de eerste volle maan van 2019, wat de periode van Imbolc is. Het moment waarop de lente zich diep in de aarde begint te roeren. De belofte wordt weer waargemaakt, de lente komt eraan!

In de ochtend neemt Iris je mee op een ontspannen reis langs zachte yoga-oefeningen waarbij je contact maakt met de elementen in jezelf. Ervaar zo de verschillende energieën en kwaliteiten die hieraan verbonden zijn.

We pauzeren onder het genot van een heerlijke biologisch/vegetarische lunch, zoveel mogelijk in stilte.

In de middag neemt Bianca je verder mee op reis door de elementen, waarbij je verbinding maakt met het natuurlijke ritme en haar cycli. Dit bezien vanuit het Keltische Jaarwiel. De 4 elementen van het Jaarwiel zijn: Aarde, Lucht, Vuur, Water. Daarnaast is er nog Spirit, soms het vijfde element genoemd. Het is het vormloze wat door alle 4 de elementen verweven is, het de stilte tussen de inadem en uitadem, het is de stilte voor en tussen de muziek.

In het web van het leven is alles verbonden. Als je de verbanden gaat zien en voelen open dit een deur en kun je weer een diepere laag in jezelf aanboren. Je bent dan nog bewuster en meer in verbinding met de natuur.

Op deze dag ervaar je hoe mooi en hoe leuk het is om meer met de elementen verbonden te zijn. 

Jouw bijdrage voor deze geheel verzorgde dag: €85,-. Dit is inclusief de yoga workshop, de elementen workshop, de biologisch/vegetarische lunch, alle versnaperingen en heerlijke kruidenthee.

Voor de Early Birds: Als je vóór de laatste volle maan van 2018, 22 december, reserveert en betaalt krijg je een korting van €10,- op deze bijzondere dag. Tip: Het kan een leuk kerstcadeau voor jezelf of voor een ander zijn.

Opgave via: bianca@hetiseral.nl

Als je meer wilt weten over Iris van Vemden en haar aanbod, kijk dan op haar website Yoga & Iris.

Gegevens

Datum:
20 januari
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€85
Evenement Categorieën:
, , , , , ,

Locatie

Yoga in the Woods
Dalenk 21a
Loenen, Gelderland 7371DE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0681252581
Website:
https://www.yogainthewoods.nl/

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl