Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Yoga en het Keltische Jaarwiel

5 mei van 10:00 tot 17:00

€85

In je Element

Iris en Bianca organiseren voor de tweede keer een volledig verzorgde yoga en workshop dag die in het teken staat van de elementen en natuurlijke cyclussen.

In het web van het leven is alles met elkaar verbonden. Als je de verbanden gaat zien en voelen ben je nog bewuster aanwezig in het hier en nu en meer in verbinding met je natuur en de natuur. Alles stroomt beter, je voelt je meer in je element. Yoga in the Woods is een heerlijke locatie aan de rand van het bos met een prachtige natuurlijke ambiance. Op 1 mei is het Beltane, in het wiel van het jaar  stroomt nu de krachtige groei-energie van de lente door de aarde heen en ook door onszelf.

De ochtend

In de ochtend neemt Iris je door middel van zachte yoga-oefeningen mee op een ontspannen reis waarin je contact maakt met de elementen in jezelf. Ervaar zo de verschillende energieën en kwaliteiten die hieraan verbonden zijn. We pauzeren onder het genot van een heerlijke biologisch/vegetarische lunch, zoveel mogelijk in stilte.

De middag

In de middag neemt Bianca je verder mee op reis door de elementen, waarbij je verbinding maakt met het natuurlijke ritme en haar cycli. De 4 elementen van het Keltische Jaarwiel zijn: Aarde, Lucht, Vuur, Water. Daarnaast is er nog Spirit, soms het vijfde element genoemd. Het is het vormloze wat door alle 4 de elementen verweven is, het de stilte tussen de inadem en uitadem, het is de stilte voor en tussen de muziek. De elementen zijn in onszelf aanwezig en zijn de ingrediënten voor alles wat we in ons leven ervaren.

Deze dag is inclusief de biologisch/vegetarische lunch, alle versnaperingen en heerlijke kruidenthee.

Opgave via: bianca@hetiseral.nl

Als je meer wilt weten over Iris van Vemden en haar aanbod, kijk dan op haar website Yoga & Iris.

Gegevens

Datum:
5 mei
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€85
Evenement Categorieën:
, , , , , ,

Locatie

Yoga in the Woods
Dalenk 21a
Loenen, Gelderland 7371DE Nederland
Telefoon:
0681252581
Website:
https://www.yogainthewoods.nl/

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl