Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Magische Herfst Bostocht

6 oktober 2019 van 10:00 tot 12:30

€15

Loslaten & Oogsten!

Wandel mee… met deze mystieke Herfst Bostocht! Het is de tijd waarin de bomen hun magische rood, goudgele, bruine bladerdans uitvoeren. Deze tocht zal ons langs de 7 waterbronnen voeren, deze bronnen staan in verbinding met de 7 chakra’s van het menselijk lichaam. Iedere bron heeft namelijk haar eigen energie, haar eigen reis en neemt je mee naar je eigen bron. Deze informatie kreeg ik jaren geleden door en het is zo wonderlijk, want keer op keer ben ik verrast wat er met de mens gebeurt die met mij meegaat, met name als je deze reis alleen beleefd. Kijk hiervoor op de pagina Natuur Coaching.

De herfst nodigt ons uit om los te laten en zeker ook om te oogsten, weer langzaam naar binnen keren en terug te kijken op wat je hebt gedaan de afgelopen tijd. Het is ook vaak een tijd dat melancholie ons besluipt, we maken de balans op in onszelf en laten los wat niet gewerkt heeft of zijn doel niet meer dient. Het element water is het sterkst aanwezig in de herfst, het element dat gekoppeld is aan de emoties en het voelen. Deze tocht zal ons langs de 7 waterbronnen voeren, deze bronnen staan in verbinding met de 7 chakra’s van het menselijk lichaam.

Kom je de herfst proeven, ruiken en beleven in mooie natuur? Onderweg, ergens op een mooie plek, drinken we kruidige herfstthee met wat lekkers erbij. Je bent van harte welkom!

Contact: bianca@hetiseral.nl

Koop hieronder je ticket, max. 10 deelnemers.

Gegevens

Datum:
6 oktober 2019
Tijd:
10:00 tot 12:30
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://hetiseral.nl/in-natuurlijke-verbinding/

Locatie

Paleispark van Paleis ‘t Loo
Pijnboomlaan
Wenum-Wiesel, Gelderland 7345 Nederland
Website:
https://www.paleishetloo.nl/paleispark/

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl