Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Healing Festival

10 juli van 11:00 tot 12 juli van 16:00

Ook dit jaar doen we weer met veel plezier mee aan het Healing Festival, voor het zesde jaar alweer! Dit jaar verzorgen we samen met de organisatie het openingsritueel en de eind ceremonie. Verder geeft Menno ook een workshop Sound & Voice Meditation. Het Healing Festival is een heerlijk kleinschalig festival waarin je even je kleine ik kunt loslaten zodat er spontaan verbinding ontstaat met het helend veld dat ons allen omringt. “Wanneer een grote groep mensen gericht op bewustzijnsontwikkeling bijeenkomt ontstaat er een energieveld wat voelbaar is en waarin je alleen aanwezig hoeft te zijn om te kunnen helen. Deelnemers en docenten creëren samen dat veld.” Je zult je gedragen voelen tijdens dit weekend, gedragen door dat wat veel groter is dan je kleine ik.

Wij vinden het geweldig dat we weer zijn uitgenodigd om aan dit heerlijke festival mee te doen en ons steentje hieraan kunnen en mogen bijdragen. Het festival wordt georganiseerd op het prachtige Landgoed Venwoude. Het programma bestaat uit een gevarieerd aanbod van dans, healing, klank & stemwerk, mantra, tantra, yoga, meditatie, familieopstellingen, ademwerk, zweethut, vuurloop, heilig vuur en meer…

Het Healing Festival gaat dit jaar door in aangepaste vorm en met maximaal 100 deelnemers. Het programma van het festival zal zorgvuldig aangepast worden aan de nieuwe situatie. Meer informatie over de nieuwe spelregels en de aanpassingen staat op de pagina Corona protocol.

Kijk voor meer info op de website van het Healing Festival

Gegevens

Begin:
10 juli van 11:00
Einde:
12 juli van 16:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.healingfestival.nl

Locatie

Landgoed Venwoude
Vuurse Steeg 1
Lage Vuursche, Utrecht 3749 AN
+ Google Maps
Telefoon:
035 666 8447
Website:
http://www.venwoude.nl/