Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Go Wild into Wintertime

11 september 2021 van 15:00 tot 17:30

€25

Maak je eigen BD keukenkruiden bundels voor de winterdag.

Go wild en kom je keukenkruiden bundels voor de winterdag maken bij de Zonnegaard, een biologisch-dymnamisch landbouwbedrijf in Voorst waar de aarde met hart en ziel wordt bewerkt. Deze workshop ontstond spontaan in samenspraak met Lizet die de bloemen en kruiden zaait, verzorgt en oogst hier op het erf.

Een workshop die nu nog nèt kan, voordat de herfst ècht begint. Het is een leuke wilde creatieve buitenworkshop. Lekker biologisch, lekker buiten op ‘t erf, lekker wild, lekker leuk, inspirerend en gezond voor jou. Een beleving voor al je zintuigen!

Vier het leven; enjoy the seasons!!

In de kruiden zit veel zonnekracht opgeslagen, met deze opgeslagen zonnekracht gaan we aan de slag. Deze zonnekracht helpt jou de winter door, deze kracht komt weer terug in de maaltijden die jij gaat maken, waar jij je liefde en warmte aan toe zult voegen. Wat een (h)eerlijkheid!

Voordat we de kruiden gaan bundelen, zullen we eerst afstemmen op het land en op de kruiden en gaan onze intenties voor de komende periode kenbaar maken. Je intentie van nu is later je oogst…

In het zaad van vandaag zit de oogst van morgen besloten.

Jouw bijdrage voor deze workshop is: €25,- dit is inclusief al het materiaal, kruidenthee, een biologische lekkernij en een hand-out voor thuis met praktische weetjes en tips. Zo kom je sterker de winter door.

Tickets: Koop hieronder je ticket(s). Max. 10 deelnemers.
Contact: bianca@hetiseral.nl telefoon 06 24383726

Gegevens

Datum:
11 september 2021
Tijd:
15:00 tot 17:30
Kosten:
€25

Locatie

De Zonnegaard
Appenseweg 7
Voorst, Gelderland 7383 BA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 230 337 19
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Het is er al
De Zonnegaard