Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Een Magische Herfstreis door het Labyrint

4 oktober van 14:00 tot 17:00

€27,50

Het pad van het Labyrint

De Natuur Workshop van de herfst staat in het teken van het labyrint. Ga mee op pad door mooie natuur en ervaar zelf de heiligheid en de magie van het labyrint. Het pad van het labyrint leidt al kronkelend naar het hart van het labyrint en zo naar je eigen hart. Het labyrint kan je op een heel natuurlijke manier ondersteuning bieden bij het vinden van persoonlijke antwoorden. Ook versterk je zo je immuunsysteem en  je bewustzijn wordt gevoed. De reis die we samen maken in het labyrint is gekoppeld aan een ritueel, met verstilde klanken en oefeningen.

De herfst

Op het Jaarwiel zijn we aangekomen bij de herfst. Dit seizoen nodigt ons uit om los te laten en zeker ook om te oogsten, weer langzaam naar binnen keren en terug te kijken op wat je hebt gedaan de afgelopen tijd. Het is ook vaak een tijd dat melancholie ons besluipt, we maken de balans op in onszelf en laten los wat niet gewerkt heeft of zijn doel niet meer dient. Het element water is het sterkst aanwezig in de herfst, het element dat gekoppeld is aan de emoties en het voelen. Laat het Labyrint je op weg helpen in deze overgangsfase van de zomer naar de herfst.

Tijdens de workshop en wandeling, is er gelegenheid om met elkaar ervaringen te delen en drinken we onderweg herfstthee.

Het labyrint als wegwijzer naar creativiteit en nieuwe inspiratie.

Locatie: Deze workshop vind plaats op de Veluwe, meer info volgt na inschrijving.
Contact: bianca@hetiseral.nl
Meer over In Natuurlijke Verbinding.
Tickets: Koop binnenkort hieronder je ticket, max. 15 deelnemers.

Gegevens

Datum:
4 oktober
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
€27,50
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://hetiseral.nl/in-natuurlijke-verbinding/

Locatie

De Veluwe
Gelderland Nederland

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl