Dreamflow Sound Journey – Soefi Tempel

Dreamflow Sound Journey – Soefi Tempel

Opnieuw een Dreamflow Sound Journey op deze bijzondere plek.

Midden in de Katwijkse duinen is een bijzondere plek te vinden. Daar staat een Soefi Tempel, Universel Murad Hassil genaamd. Dit is een tempel van de Internationale Soefi Beweging in de duinen van Katwijk aan Zee, in de provincie Zuid-Holland. Het is een van de weinige tempels van het universeel soefisme in de wereld. Het gebouw werd ontworpen door de Nederlandse architect S.J. van Embden en men is in 1969 begonnen met de bouw.
Wij vinden het geweldig om jou op deze bijzondere plek mee te nemen op een innerlijke Sound Journey.

We zijn opnieuw uitgenodigd om een Dreamflow Sound Journey op deze bijzondere plek te spelen.

De helende klanken van de Dreamflow Sound Journey nemen je mee op een innerlijke reis in verbinding met Al dat Is. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Sound Journey is zowel muzikaal als helend en brengt je naar de stilte die in jezelf is. Daarmee werkt het diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met Essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in onze Dreamflow Sound Journeys.

De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo en yiḏaki uit Australië, metalen klankschalen uit de Himalaya in Nepal en Noord-India, kristallen klankschalen uit Noord-Amerika, keelzang van de steppes in Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, fujara uit Slowakije, Chinese gongs en meer.

Kom naar de Universel Murad Hassil en reis met ons mee in de Dreamflow om zelf het positieve, helende en diepe effect van onze klanken te ervaren.

We heten je van harte welkom!

Menno, Bianca en Jet

Praktisch

Koop hieronder je ticket
Contact: info@hetiseral.nl telefoon 0621573105 (Menno)

Organisator

Locatie

Info