Midwinter Dreamflow met en zonder Diner – Soefi Tempel

Midwinter Dreamflow met en zonder Diner – Soefi Tempel

Opnieuw een Dreamflow Sound Journey op deze bijzondere plek,
nu met diner, of naar keuze zonder diner.

Update: Er zijn nog tickets beschikbaar voor de Dreamflow Sound Journey met diner, de tickets zonder diner zijn uitverkocht.

Midden in de Katwijkse duinen is een bijzondere plek. Daar staat een Soefi Tempel die Universel Murad Hassil is genaamd. Dit is de tempel van de Internationale Soefi Beweging in de duinen van Katwijk aan Zee. Het is een van de weinige tempels van het universeel soefisme in de wereld. Het gebouw werd ontworpen door de Nederlandse architect S.J. van Embden en men is in 1969 begonnen met de bouw.

In de meest stille tijd van het jaarwiel zijn we opnieuw te gast op deze bijzondere plek om een Dreamflow Sound Journey met jullie te delen. Maar er is meer tijdens deze magische stille tijd… Na de Sound Journey bieden we je de mogelijkheid om mee te genieten van een prachtig bereid diner, geheel in de sfeer van midwinter, veganistisch, met ingrediënten die zoveel mogelijk recht van de biologische boerderij komen. Dus zoveel mogelijk lokaal geteeld en geoogst, voedend op alle lagen en met hart en ziel bereid door Willemien Erbrink. miene.nl

Zoals je wellicht van ons al gewend bent, zijn het de helende klanken van de Dreamflow Sound Journey die je meenemen op een innerlijke reis in verbinding met Al dat Is. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als het prettiger voor je is mag je uiteraard ook zitten. Een Sound Journey is zowel muzikaal als helend en brengt je naar de stilte die in jezelf is. Daarmee werkt het diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met Essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in onze Dreamflow Sound Journeys.

De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo en yiḏaki uit Australië, metalen klankschalen uit de Himalaya in Nepal en Noord-India, kristallen klankschalen uit Noord-Amerika, keelzang van de steppes in Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, fujara uit Slowakije, Chinese gongs en meer.

Kom naar de Universel Murad Hassil en reis met ons mee in de Dreamflow om zelf het positieve, helende en diepe effect van onze klanken te ervaren en als wilt het midwinter diner met ons te delen.

We heten je van harte welkom!

Menno, Bianca, Jet en onze cateraar Willemien.

Praktisch

Koop hieronder je gewenste ticket
Contact: info@hetiseral.nl telefoon 0621573105 (Menno)

Organisator

Locatie

Info