Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dreamflow Sound Journey – De Heks en de Krijger

19 juni van 15:00 tot 16:30

€29,50

Dreamflow Sound Journey bij paganistische vrijplaats De Heks en de Krijger.

Als de Klanknomaden die we zijn, reizen wij door het land. Van Tipi tot Ger, van yogaruimte in de kas tot Indiase Ashram en Soefi Tempel, brengen onze omzwervingen ons nu bij De Heks en de Krijger. En voor ons voelt dit een beetje als ‘om de hoek’. We heten je dan ook met veel genoegen van harte welkom op deze prachtige plek met opnieuw weer een bijzondere ambiance.

De helende klanken van het Dreamflow Sound Journey nemen je mee op een innerlijke reis in verbinding met Al dat Is. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Sound Journey is zowel muzikaal als helend en werkt ook nog eens diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met je essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in het Dreamflow Sound Journey.

De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo uit Australië, metalen klankschalen uit Nepal en Noord-India, kristallen klankschalen uit Noord-Amerika, keelzang uit Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, fujara uit Slowakije, Chinese gong en meer.

Kom naar De Heks en de Krijger en reis met ons mee in de Dreamflow om zelf het positieve, diepe effect van onze klanken te ervaren. Een Sound Journey is een ware boost voor je immuunsysteem!

 

We heten je van harte welkom!

 

 

Praktisch

Koop je ticket hieronder.
Als je met de auto komt dan parkeer je de auto bij FC Zutphen.
Zie het YouTube filmpje voor de looproute aan de achterkant van de boerderij.
Contact: info@hetiseral.nl telefoon 0621573105 (Menno)

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
15:00 tot 16:30
Kosten:
€29,50
Evenement Categorieën:
, , ,
Site:
https://hetiseral.nl/klankbelevingen/

Locatie

De Heks en de Krijger
Meijerinkpad 1
Zutphen, Gelderland 7207 ED Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0575 769135
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Bekijk de site van Organisator