Dreamflow Sound Journey bij Yoga Muse in De Kas

Dreamflow Sound Journey bij Yoga Muse in De Kas

Meteen in het nieuwe jaar zijn we met veel genoegen opnieuw bij Yoga Muse in de kas voor onze Dreamflow Sound Journeys, en wel op zondag 8 januari. Ook deze keer spelen we weer twee concerten.

De helende klanken van de Dreamflow Sound Journey nemen je mee op een innerlijke reis. Deze reis wordt bij voorkeur liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen kan je uiteraard ook zitten. Een Sound Journey is zowel een muzikale als een helende ervaring en werkt ook nog eens diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met je essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in het Dreamflow Sound Journey. Al met al een ware natuurlijke boost voor je immuunsysteem.

De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo uit Australië, metalen klankschalen uit Nepal en Noord-India, kristallen klankschalen uit Noord-Amerika, keelzang uit Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, fujara uit Slowakije, Chinese gong en meer.

Reis je mee in de Dreamflow om zelf het positieve, diepe effect van deze klanken te ervaren?

Er zijn twee concerten op zondag 8 januari:
Van 13:00 – 14:30 uur.
Van 16:00 – 17:30 uur.

Je hoeft geen yoga-cursist bij Yoga Muse te zijn, de concerten zijn toegankelijk voor iedereen. Je bent van harte welkom bij Yoga Muse in de Yogakas, Hoevensestraat 4, Vught.

>Meld je aan voor deze bijzonder mooie ervaring!
Vermeld bij je aanmelding het concert naar keuze. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Merel Boelens van Yoga Muse: info@yoga-muse.nl

Organisator

Locatie

Info