Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dreamflow Droomconcert bij Puur Balans Yoga

4 juli van 14:00 tot 15:30

€25

Met veel plezier zijn we komende lente op 16 mei weer te gast bij de mooie yogastudio van Joyce, Puurbalans Yoga te Lemmer voor twee Dreamflow Concerten. We spelen één concert in de middag en één concert in de avond.

Het concert in de middag krijgt je de ervaring van het één zijn in klank extra mee… Eenvoudig en laagdrempelig maar juist vanuit deze eenvoud zo krachtig. We nodigen je namelijk uit om tijdens het laatste deel van dit concert je in klank te verbinden door het gebruik van je stem. We laten onze stem klinken en zijn in het hier en nu aanwezig, zo ervaren we het veld van Eenheid en Heelheid.

De helende klanken van het Dreamflow Concert nemen je mee op een innerlijke reis. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Droomconcert is zowel muzikaal als helend en werkt ook nog eens diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met je essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in het Dreamflow Concert.

De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo uit Australië, klankschalen uit Nepal en Noord-India, keelzang uit Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, kaval uit Moldavië, Chinese gong en meer.

Reis je mee in de Dreamflow om zelf het positieve, diepe effect van deze klanken te ervaren? Je bent van harte welkom bij Puur Balans. Je hoeft geen vaste yoga-cursist te zijn, het concert is toegankelijk voor iedereen.

Praktisch en tickets:

Koop een ticket voor deze bijzonder mooie ervaring!

Zaal open: Om 13:45 uur.
Kom op tijd want na aanvang van het concert is de deur dicht.
Kosten: €25,- p.p. inclusief kruidenthee en wat lekkers na het concert.
Contact: info@puurbalans-yoga.nl
Koop hieronder je ticket(s):

Gegevens

Datum:
4 juli
Tijd:
14:00 tot 15:30
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://www.puurbalans-yoga.nl/

Locatie

Puurbalans Yoga
Houtsaachmole 3c
Lemmer, Friesland 8531 WC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630427696
Website:
https://www.puurbalans-yoga.nl/

Organisator

Joyce van Puurbalans Yoga
Telefoon:
0630427696
E-mail:
info@puurbalans-yoga.nl
Website:
https://www.puurbalans-yoga.nl/