Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dreamflow Concert bij Yoga Muse in De Kas

6 november van 13:30 tot 18:45

€29,50

Omdat het er zo fijn is komen we nog een keer terug bij Yoga Muse en wel op zaterdag 6 november, met opnieuw een dubbel concert.

De helende klanken van het Dreamflow Concert nemen je mee op een innerlijke reis. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Droomconcert is zowel muzikaal als helend en werkt ook nog eens diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met je essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in het Dreamflow Concert.

De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo uit Australië, klankschalen uit Nepal en Noord-India, kristallen klankschalen uit Noord-Amerika, keelzang uit Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, fujara uit Slowakije, Chinese gong en meer…

Reis je mee in de Dreamflow om zelf het positieve, diepe effect van deze klanken te ervaren?

Er zijn twee concerten op zaterdag 6 november:
Van 13:30 – 15:15 uur.
Van 17:00 – 18:45 uur.

Je bent van harte welkom bij Yoga Muse in de Yogakas, Hoevensestraat 4, Vught. Je hoeft geen vaste yoga-cursist te zijn, de concerten zijn toegankelijk voor iedereen.

Meld je aan voor deze bijzonder mooie ervaring!

Vermeld bij je aanmelding het concert naar keuze. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@yoga-muse.nl

Deelname: € 29,50

Gegevens

Datum:
6 november
Tijd:
13:30 tot 18:45
Kosten:
€29,50
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://hetiseral.nl/klankbelevingen/

Locatie

YogaMuse
Hoevensestraat 4
Vught, noord Brabant 5262LN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0624815928

Organisatoren

Het is er al
Yoga Muse