Dreamflow Concert bij Yoga Muse in De Kas

Dreamflow Concert bij Yoga Muse in De Kas

Wegens twee volgeboekte concerten op zaterdag 5 juni, komen we nog een keer terug bij Yoga Muse en wel op zaterdag 26 juni, ook dan weer voor een dubbel concert.

De helende klanken van het Dreamflow Concert nemen je mee op een innerlijke reis. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Droomconcert is zowel muzikaal als helend en werkt ook nog eens diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met je essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in het Dreamflow Concert.

De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo uit Australië, klankschalen uit Nepal en Noord-India, keelzang uit Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, kaval uit Moldavië, Chinese gong en meer.

Reis je mee in de Dreamflow om zelf het positieve, diepe effect van deze klanken te ervaren?

Er zijn twee concerten op zaterdag 26 juni:
Van 13:30 – 15:15 uur.
Van 17:00 – 18:45 uur.

Je bent van harte welkom bij Yoga Muse in de Yogakas, Hoevensestraat 4, Vught. Je hoeft geen vaste yoga-cursist te zijn, de concerten zijn toegankelijk voor iedereen.

Meld je aan voor deze bijzonder mooie ervaring!

Vermeld bij je aanmelding het concert naar keuze. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@yoga-muse.nl

Deelname: € 29,50

Organisator

Locatie

Info