Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dreamflow Concert bij Kundalini Yoga Friesland

24 januari van 19:30 tot 21:00

€20
Sfeerbeeld van een Dreamflow klankconcert in de Schranskerk in Leeuwarden. Etnische instrumenten, gekleurd licht.

De helende klanken van het Dreamflow Concert nemen je mee op een innerlijke reis. Deze reis wordt liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Dreamflow droomconcert is zowel muzikaal als helend en werkt ook nog eens diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met je essentie en wees welkom in de tijdloze zone.

Je wordt omringt door fijne, meditatieve en sjamanistische klanken. De klanken die je hoort en waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo uit Australië, shrutibox uit India, klankschalen uit Nepal en Noord-India, keelzang uit Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, kaval uit Moldavië, Chinese gong en meer…

We zijn blij dat we opnieuw zijn uitgenodigd  om bij Saskia Jiwan Shakti Kaur van Kundalini Yoga Friesland een Dreamflow Concert te komen geven. Het meditatieve karakter van het concert nodigt uit om na het concert nog eventjes heerlijk in stilte na te genieten.

Vrijdag 24 januari, zaal open om 19:15 uur
Concert van 19.30 tot 21:00 uur
Schranskerk, Schrans 92, Leeuwarden

5 minuten lopen vanaf het Centraal Station.
Voldoende parkeer gelegenheid.

Zelf mee te nemen naar een droomconcert: Matje, dekentje en kussen om anderhalf uur lekker comfortabel en warm te liggen en natuurlijk mag je ook zitten als dat prettiger voor je is.

€20,- p.p. gepast contant bij entree, inclusief Yogitea en iets lekkers na het concert.

Voor aanvang je aanmelding naar: info@kundaliniyogafriesland.nl

Gegevens

Datum:
24 januari
Tijd:
19:30 tot 21:00
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
, , ,
Website:
http://kundaliniyogafriesland.nl/

Locatie

Schranskerk
Schrans 92
Leeuwarden, Friesland 8932 NH Nederland
+ Google Maps

Organisatoren

Kundalini Yoga Friesland
Het is er al