Dreamflow Concert – Ashram in Loenen

Dreamflow Concert – Ashram in Loenen

UITVERKOCHT!

De helende klanken van het Dreamflow Concert nemen je mee op een innerlijke reis. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Droomconcert is zowel muzikaal als helend en werkt ook nog eens diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met je essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in het Dreamflow Concert.

De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo uit Australië, metalen klankschalen uit Nepal en Noord-India, kristallen klankschalen uit Noord-Amerika, keelzang uit Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, fujara uit Slowakije, Chinese gong en meer.

Kom naar de Babaji ashram en reis met ons mee in de Dreamflow om zelf het positieve, diepe effect van onze klanken te ervaren.

Wij vinden het super fijn dat we wederom een Dreamflow Concert mogen geven bij Ashram Sada Shiva Dham in Loenen (Gld). Een prachtige en bijzondere spirituele plek in de bossen van de Veluwe.

We heten je van harte welkom!

 

Praktisch

Koop hieronder je ticket, een deel van de opbrengst gaat naar de Babaji ashram.
Contact: info@hetiseral.nl telefoon 0621573105 (Menno)

UITVERKOCHT!

Organisator

Locatie

Info