Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dreamflow Concert – Ashram in Loenen

29 november 2020 van 16:00 tot 17:30

€27,50

Laat jouw eigen Dreamflow stromen in de bedding van onze meditatieve en sjamanistische klanken. De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo uit Australië, klankschalen uit Nepal en Noord-India, keelzang uit Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, kaval uit Moldavië, Chinese gong en meer.

Kom naar de Babaji ashram en reis met ons mee in de Dreamflow om zelf het positieve, diepe effect van onze klanken te ervaren.

Wij vinden het super fijn dat we een Dreamflow Concert mogen geven bij Ashram Sada Shiva Dham in Loenen (Gld). Een prachtige en bijzondere spirituele plek in de bossen van de Veluwe.

Na het Dreamflow Concert is er de mogelijkheid om een Aarti (samenzang) in de tempel van de ashram bij te wonen. De Aarti kun je zien als een lang gebed, met telkens andere teksten in het sanskriet of hindi. Je kunt daarbij, al dan niet meditatief toehoren. Er zijn wel refreinen, die wat gemakkelijker mee te zingen zijn. Na de Aarti ben je ook welkom om te blijven eten. De Aarti is gratis (eventueel een donatie). Je bijdrage voor de maaltijd na de Aarti is €7,50. De maaltijd is iets na 20:00 uur, wel moet je je hiervoor van tevoren opgeven. Geef dit aan onder het kopje ‘notitie’ bij de aankoop van je ticket, of stuur ons op tijd een mailtje: info@hetiseral.nl

Foto van de zaal waar het Dreamflow Concert zal plaatsvinden.

We heten je van harte welkom!

Koop hieronder je ticket, een deel van de opbrengst gaat naar de Babaji ashram, max. 13 deelnemers.

UITVERKOCHT

Gegevens

Datum:
29 november 2020
Tijd:
16:00 tot 17:30
Kosten:
€27,50
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://hetiseral.nl/klankbelevingen/

Locatie

Ashram Sada Shiva Dham
Vrijenbergweg 60
Loenen, Gelderland 7371 AB
+ Google Maps
Telefoon:
055 5052871
Site:
https://www.babaji.nl/

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Site:
hetiseral.nl