Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dreamcatcher

22 april van 10:00 tot 16:00

€65

Op Tweede Paasdag in de ochtend oogst je je eigen wilgentak om daar jouw eigen Dreamcatcher van te maken. Het wordt zeker geen Dreamcatcher waar er dertien van in een dozijn gaan maar een door jou zelfgemaakt en bezield sjamanistisch krachtvoorwerp. Met een Dreamcatcher kun je de goeie Spirits uitnodigen om jou via je dromen inzichten en ondersteuning te geven in levensprocessen. De Dreamcatcher laat goede dromen door het web heen gaan. De nare dromen worden opgevangen door het web dat jij weeft en lossen op bij de eerste zonnestralen van de dageraad.

Wat biedt deze workshop jou?

Je bent met een kleine groep, er is dan ook voldoende aandacht voor jouw persoonlijke proces tijdens het maken van jou unieke Dreamcatcher. Verder biedt het je een heerlijke, natuurlijke buitenbeleving waarin je op ontdekking gaat in het intuïtief creëren vanuit je hart. Een stukje persoonlijke ontwikkeling op ontspannen en speelse wijze waarin je veel plezier zult beleven op een heerlijke inspirerende plek en in de Ger.

Wat krijg je ervoor?

Al het basismateriaal wat jij nodig hebt om jou eigen unieke Dreamcatcher te maken, denk aan, kristallen, veren, kralen, linten, touwen en nog meer. De hele dag is er verse kruidenthee, met iets lekkers erbij en voor de lunch is er biologisch vegetarische soep. Mocht je meer dan een soepje willen dan mag je dat zelf meenemen.

De workshop Dreamcatcher is net als de workshop Rainstick een heerlijke beleving, buiten en in de Ger.

Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van een ouder meedoen voor: €45,-

Meer over Creatieve workshops.
Opgave via de mail: bianca@hetiseral.nl.

Locatie

‘t Broecksehof
Vorstersweg 3
Klarenbeek, Gelderland 7382AS Nederland
+ Google Maps

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl