Didgeridoo – tweewekelijkse lessen

Didgeridoo – tweewekelijkse lessen

De klank van de didgeridoo komt binnen en grijpt je meteen. Het is authentiek, het is oer, het is natuurlijk.

Leer zelf didgeridoo spelen. Spelenderwijs wordt je wegwijs op de didgeridoo. We werken vanuit aandacht voor de motoriek van ons eigen lichaam. Door middel van adembewustzijn en door aandachtig luisteren krijgen we een groeiend contact met onszelf en met het instrument. Het spelen op de didgeridoo is een plezierige manier om jezelf op meerdere niveaus tegelijk te ontwikkelen, muzikaal, fysiek, mentaal, spiritueel en je ontwikkelt je bewustzijn. In het begin ligt de aandacht vooral op het aanleren van de benodigde basistechnieken zoals lichaamsbewustzijn, toonvorming, stemgebruik en ademtechniek. Wanneer je al wat meer gewend bent geraakt aan het spelen en er een goede basis bij je is ontwikkeld dan kunnen we aandacht geven aan verschillende andere ademtechnieken in combinatie met diverse ritmes.

Wat doen we?
Eens in de twee weken komen we anderhalf uur samen om nieuwe technieken te oefenen. Dit onder begeleiding van Menno die veel ervaring heeft in het bespelen van, en lesgeven op de didgeridoo.

Voor wie:
Doe mee als beginner maar ook als je al ervaring hebt.

Kosten:
Je kunt de eerste les die je volgt (dat is dan jouw kennismakingsles) meedoen voor €20,-.
Heb je al eerder meegedaan? Schaf dan jouw 10-lessen kaart aan.
De 10-lessenkaart is een halfjaar geldig, kost €300,- en kan eventueel in twee termijnen worden betaald.
Wil je betalen in twee termijnen? Schaf dan je 10-lessenkaart niet aan in onze webshop maar stuur een email via deze link.

Op feestdagen en op Menno’s vakantiedagen is er geen les.

Wil je meedoen?
Tickets: Koop hieronder je ticket voor een kennismakingsles en geef aan via een mail op welke les je wilt komen. Of koop een 10-lessen kaart.
Contact: menno@hetiseral.nl telefoon 06 21573105 (Menno)

Organisator

Locatie

Info