Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Roep van het Woud

3 november 2019 van 10:00 tot 17:00

€55

Ben jij creatief? Hou je van magie en van de natuur? Gun jij jezelf een mooie dag? Dan nodig ik je van harte uit bij Yoga in the Woods voor een heerlijke dag. Yoga in the Woods is een prachtige locatie die zich aan de rand van het bos van de Loenermark bevindt.

De donkerte vangt aan, het is de tijd van Samhain. Hèt moment in de tijd dat de lagen tussen de zichtbare wereld en de onzichtbare wereld op z’n dunst zijn. De sluier van de tijd wordt opgelicht. Tijd om gehoor te geven aan De Roep van het Woud.

Programma

De dag begint met een Magische Bostocht. We geven gehoor aan de roep van het woud en gaan op pad. Wat is de boodschap die in de roep van het woud verscholen zit? Onderweg geven we aandacht aan de stilte en aan de wezenlijke verbinding die je kunt maken met het woud.

Na deze inspirerende tocht gaan we terug en pruttelt de warme seizoenssoep. Na de soep is het tijd om uiting te geven aan onze opgedane inspiratie. Dit doet een ieder op zijn/haar eigen wijze. Denk hierbij aan muziek, beeld, woord, tekenen, schilderen… enz. Er zal genoeg aanwezig zijn om je creativiteit te laten stromen. Na deze creatieve flow is er ruimte om jouw roep, jouw verhaal, jouw opgedane creativiteit uit het woud op jouw geheel eigen wijze te delen met de anderen die op hun bent hun verhaal weer delen. We sluiten af met een intentie ritueel, passend bij de tijd van Samhain.

Met magische groet, Bianca

Jouw investering voor deze dag: €55,- p.p, dit is inclusief al het benodigde materiaal, koekjes, kruidenthee en een heerlijke biologische seizoenssoep.
Locatie: Deze workshop vindt plaats bij Yoga in the Woods en het bosgebied in en om Loenen op de Veluwe.
Contact: bianca@hetiseral.nl
Tickets: Koop hieronder je ticket, max. 10 deelnemers.

Gegevens

Datum:
3 november 2019
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€55

Locatie

Yoga in the Woods
Hoofdweg 74
Loenen, Gelderland 7371 AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0681252581
Site:
https://www.yogainthewoods.nl/

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Site:
hetiseral.nl