Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Crystal Bowls Sound Healing

20 november 2020 van 20:00 tot 21:00

€17,50

Stress Release & Body Awareness

Een heerlijke onderdompeling in de energie van zuiver kristal. De verstillende diepe klanken van de Crystal Bowls brengen je in diepe ontspanning, geven je de ruimte om jezelf te resetten en je te verbinden met je hart. We leven in een bijzondere tijd, een tijd die ons uitnodigt om ons te blijven verbinden met onze binnenwereld en ons te blijven gronden.
In deze tijd is het juist belangrijk om volledig in je lichaam aanwezig te zijn en tegelijkertijd open te staan voor het licht dat naar je toekomt.

Wat doen de Crystal Bowls?

Crystal Bowls, oftewel kristallen klankschalen bestaan voor 99,9% uit puur kwartskristal. Kwartskristal is het materiaal dat er ook voor zorgt dat digitale uurwerken perfect afgestemd zijn en op tijd lopen. Is het dan toevallig dat we met de klanken die we met dit bijzondere materiaal kunnen voortbrengen, ons wezen in een perfecte harmonische afstemming kunnen brengen?

Het menselijk lichaam bevat net als de kristallen schalen kristallijn-structuren. De tonen die door het kwarts kristal worden voortgebracht komen zeer zuiver en krachtig binnen in ons complexe lichamelijke systeem en brengen het in harmonische resonantie. Kwarts kristal in trilling heeft een helend en wetenschappelijk bewezen effect op onze organen, spieren, cellen en weefsels. Het zorgt ervoor dat je zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. Alles in jou wordt in trilling gebracht en zo worden toxines die zich in verschillende weefsels hebben vastgezet ook los gelaten.

Deze Sound Healing vindt plaats in onze Ger en wordt zittend ervaren. Er zijn zitplaatsen aanwezig maar je mag ook je eigen meditatie-kussen meenemen.

We sluiten af in stilte onder het genot van verse kruidenthee, de kruiden die we gebruiken ondersteunen je in je processen.

Tip: Draag prettige losjes zittende kleding en neem een omslagdoek en extra warme sokken of sloffen mee. Het aantal plaatsen in de Ger is beperkt, maximaal 7 mensen kunnen meedoen en we houden rekening met de 1,5 meter afstand.

De Crystal Bowls geven zuivere, diepe klanken die je ondersteuning bieden in je processen. Ze beroeren de ziel en brengen je lichaam zachtjes maar zeker in harmonische resonantie. Je komt thuis in jezelf.

Tickets: Koop hieronder je ticket(s). Max. 7 deelnemers.
Contact: bianca@hetiseral.nl telefoon 06 24383726

Gegevens

Datum:
20 november 2020
Tijd:
20:00 tot 21:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Het is er al
Elshof 1
Wijhe, Overijssel 8131RR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31(0)621573105
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Bekijk de site van Organisator