Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Betekenis in Verbinding

23 juli van 19:00 tot 22:00

€25

Sharing Circle

De eerste open groepsactiviteit die we komende zomer op onze nieuwe locatie Aventurijn zullen neerzetten is Betekenis in Verbinding. Een betekenisvolle cirkel van mannen en vrouwen waarin ieder zijn/haar eigen ‘steentje’ op geheel eigen wijze bijdraagt. Doelstellingen: ontmoeten, afstemmen, verbondenheid in respect, uitwisselen/delen, en vinden van betekenis.

We ontmoeten elkaar, nemen de tijd om af te stemmen en ons in respect met elkaar te verbinden, we delen wat ons persoonlijk van belang is, en geven aandacht aan de betekenis van de ervaringen en de informatie die bij de aanwezigen op het pad is gekomen. Want in deze tijd waarin de stroom van informatie overvloedig is, wordt de betekenis van die informatie en van onze persoonlijke ervaring maar al te vaak verdrongen door nog meer informatie. In ware verbinding met jeZelf, de Ander en onze plek op de Aarde in een mooie omgeving, lekker buiten met een vuur of binnen in een aangename setting.

Thema

Every‘thing’
shall rise and fall,
in its own time
Rhythm is everywhere

Met het gekozen thema zullen we losjes omgaan, het kan een rol spelen maar het zou ook zomaar kunnen dat het minder aandacht krijgt. Het is van groter belang dat we dàt wat in het moment naar voren komt, de tijd en aandacht kunnen geven die het verdient.

Praktisch

Tickets: Koop hieronder je ticket, max. 13 deelnemers.
Contact: info@hetiseral.nl telefoon 06 21573105 (Menno)

Gegevens

Datum:
23 juli
Tijd:
19:00 tot 22:00
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://hetiseral.nl

Locatie

Aventurijn
Voorsterweg 1
Loenen, Gelderland 7371 GA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31555051222
Site:
http://www.aventurijn.org/

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Site:
hetiseral.nl