Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

4 daagse individuele retraite met Dreamflow

15 april van 14:00 tot 18 april van 15:30

Pasen: individuele retraite april 2022

**Volgens onze laatste informatie is er nog 1 plaats beschikbaar**

Gun jij jezelf een individuele retraite met Pasen op de De Maanhoeve? Het thema van dit weekend is: bevrijding en zelf-heling. ‘Deze dagen sta je zelf helemaal centraal, kun je tot rust komen of in stilte onderzoeken wat zich aandient.’ De Maanhoeve is een bijzondere plek. Zelf waren wij er onlangs een paar dagen voor onszelf. We vinden het dan ook heel fijn om er te zijn uitgenodigd om er de klanken van de Dreamflow Sound Journey te laten klinken en een onderdeel te zijn dat weekend.

Hieronder lees je informatie die ook op de website van De Maanhoeve te vinden is:

Lijkt het je fijn om er tijdens de Paasdagen helemaal uit te zijn in een spirituele omgeving? Tijdens de individuele  stilte retraite april 2022 sta je zelf helemaal centraal, kun je tot rust komen of in stilte onderzoeken wat zich aandient. Kom een paar nachtjes logeren op de Maanhoeve. Je hebt de beschikking over een kamer (1 of 2p) of in een slaapzaaltje (4p), kunt gebruik maken van alle gemeenschappelijke ruimtes en terrassen. Alle heerlijke vegetarisch-biologische maaltijden en drinken (koffie, thee, sappen) zijn bij je verblijf inbegrepen.

Deelname aan de 2 bijzondere groepssessies is bij de prijs inbegrepen (en vrijblijvend). Het is helemaal aan jezelf wat je nodig hebt en kunt gebruiken tijdens deze retraite Pasen 2022.

Inhoud schema tijdens Pasen retraite april 2022:

– Vrijdag aankomst vanaf 14:00

– Vrijdag gezamenlijke opening 16:30

– Zaterdagochtend: Authentieke Himalaya yoga-meditatie (Trefwoorden: aarding, losmaken, ademruimte, eenheid. Gegeven door Yogadocente Romy van der Pool). “Yoga Meditatie heeft in de vroege ochtend de grootste werking en is een prachtige manier om bij je Zelf te komen.
Deze aangeboden Himalaya Yoga, Mantra en Meditaties volgen de richtlijnen als overgedragen door Swami Veda Bharati uit de eeuwen oude en beproefde Himalaya Yoga Meditatie Traditie.

– Zondagmiddag Dreamflow Sound Journey. Helende klankenreis. Gegeven door Menno van den Hout en Bianca Hulleman. De helende klanken van de Dreamflow Sound Journey nemen je mee op een innerlijke reis in verbinding met Al dat Is. Deze reis wordt het beste liggend ervaren en als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Dreamflow Sound Journey is zowel muzikaal als helend en werkt diep ontspannend.

– Zondagavond 20:00 geleide ceremonie met Paasvuur (vuurcirkel in de Stiltetuin)

– Maandag gezamenlijke afsluiting en delen om 15:30

Paasvuur retraite april 2022‘In stilte zijn’ ondersteunt het proces om je aandacht naar binnen te richten in plaats van steeds maar naar buiten. Dat doe je in je dagelijkse leven immers al genoeg. Er is geen oogcontact nodig, geen ‘verplichte’ communicatie , dus vrij van sociale beleefdheden (goedemorgen, eetsmakelijk, slaap lekker… etc.), niet hoeven nadenken over vragen of antwoorden die vanaf buiten op je af komen. Je geeft door ‘het stil-zijn’ jezelf de ruimte om even niets te hoeven of te  moeten…

Je geeft de ruimte aan datgene wat op een diepere laag in jezelf gezien wil worden. Je ontdekt dan de dingen die naar boven komen drijven, zich bij je aandienen.

Wat bieden we aan tijdens deze individuele retraite april 2022 is er de mogelijkheid om een paar dagen in de Maanhoeve energie te verblijven. Ondersteunend als je even tot jezelf wilt komen. Die energie wordt door mensen ervaren als liefdevol, ontspannend, openend,  vertrouwd, helend.

Vanuit openheid kan van alles ontstaan, dat hangt af van je eigen behoeften. Je kunt gebruik maken van een van onze 3 leenfietsen als je in het nabij gelegen bos (3km) van Exloo wilt zijn voor een boswandeling. Je kunt tijdens een individuele retraite ook een  massage als extra bijboeken in overleg met Marcel (ontspanningsmassage).

Individuele Pasen retraite april 2022

Individuele Pasen retraite april 2022

Wat doen onze gasten zoal Op 1 staat het gebruik van onze prachtige stiltetuin van 2 hectare en het lopen van het Labyrinth. De stiltetuin is geschikt om zelfstandig verdieping op te zoeken, of om fijn in te wandelen, mijmeren, mediteren, vogels spotten, op jezelf te zijn. Sommige mensen zijn graag tijdens de gehele retraite in stilte. Anderen hebben af en toe behoefte aan een reflectiegesprek of zijn een deel van de dag in stilte tot na de lunch.

In verbinding kunnen zijn met elkaar kan zonder woorden door bijvoorbeeld bij een van onze koks in de keuken mee te helpen met groenten te snijden. Je kunt dagelijks meedoen met de ochtend-meditatie, een groepssessie  bijwonen of lekker op jezelf zijn op een mooi plekje in de tuin met een snoeischaartje.

Klik hier om naar de pagina te gaan om prijzen te zien en een plekje voor jezelf te reserveren.

Gegevens

Begin:
15 april van 14:00
Einde:
18 april van 15:30
Evenement Categorieën:
, , , , , , ,
Site:
https://maanhoeve.nl/retraites/stilte_retraite_alleen/

Locatie

De Maanhoeve
Exloërveen 18 a
Exloërveen, Drenthe 9574 PB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0599 785 875
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

De Maanhoeve
Het is er al