Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

13 Manen, de sleutel tot bewustzijn

28 februari van 11:00 tot 17:00

€25

Werken aan Bewustwording met de 13 manen als leidraad.

Het 13 manen orakel.

De maan raakt onze emoties en spiegelt ons wat zich in ons onderbewustzijn en onze binnenwereld afspeelt.

Ik neem je mee naar de magische wereld van de 13 manen. We werken met het Keltische Jaarwiel. Dit wiel symboliseert de 4 windrichtingen, de 4 elementen, de 4 seizoenen en de 13 manen en is zo een prachtige tool om vraagstukken over jezelf en je leven inzichtelijk te krijgen. Ik zet mijn afstemming en levenservaring in om dat wat je gereflecteerd krijgt helder te duiden.

Het 13 Manen Orakel reflecteert jouw leven zoals dat er nu uitziet en toont je welke uitdagingen en mogelijkheden er voor je zijn. Je uitdagingen en mogelijkheden kunnen op het lichamelijke, het emotionele, het geestelijke en energetische vlak liggen. Iedere maancyclus en iedere maanfase hebben hun eigen energie en ook hun eigen symboliek.

Ik verbind mij al jaren bewust met de maan en haar ritme. Het ritme van de maan is diep verbonden met vele processen in het leven en de natuur. Eigenlijk bepaalt de maan samen met de zon grotendeels het natuurlijke ritme. De Zon en de Maan zijn het mannelijke en het vrouwelijke. De zon laat ons van buiten af zien hoe het met ons gaat, de maan laat ons zien hoe het van binnen met ons gaat. Prachtig, eenvoudig en krachtig!

“We leven met de kracht van de zon en we voelen met de kracht van de maan. De maan leerde mij dat het oké is om door fases heen te gaan. De zon leerde mij, hoe vaak ik ook onder ga, ik blijf opstaan en klimmen!”

Kijk samen met mij in deze heldere bewustzijnsspiegel en leer jezelf weer een beetje beter kennen!

Voor een afspraak tussen 11:00 uur en 17:00 uur mail je naar: bianca@hetiseral.nl
Jouw bijdrage: €25,- korte sessie of €45,- lange sessie.

Gegevens

Datum:
28 februari
Tijd:
11:00 tot 17:00
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
,

Locatie

True Self
Nieuwstraat 35
Deventer, Overijssel 7411 LG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 46 398 030
Website:
http://www.kaihe.nl/trueself/

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl