Native American flutes store

BY IN Uncategorized NO COMMENTS YET

Iedere donderdagavond kun je bij ons vrijblijvend langskomen in de ger, dan is onze Native American flutes store geopend. We hebben weer een prachtige voorraad fluiten binnen. Even in het bijzonder wat extra aandacht voor de prachtige EarthTone© in F# deze is gestemd op 432 Hz. Bijzonder is deze fluit in Walnut en ingelegd met maansteen.

432Hz stemming was voor de 2de wereldoorlog de normale stemming van muziekinstrumenten. Het is een subtiel maar duidelijk voelbaar verschil met de 440Hz. Kom luisteren en voelen wat het met je doet. De openingstijden op de donderdagavond zijn van 19:00 uur tot 21:00 uur. Als dit geen fijne tijd voor is, mail dan gerust om een afspraak te maken, je bent van harte welkom ook om de fluiten uit te proberen! Kijk voor meer info: https://hetiseral.nl/particul…/native-american-flutes-store/

So, what do you think ?